Geluidbureau Valersi. Zo hoort het!

Ons team

Vergeet Batman, Superman en Mega Mindy en maak kennis met het team van superhelden van Valersi.

Gewapend met computers, koffiemokken en geluidsapparatuur gaan ze ieder geluidsprobleem te lijf. Om vervolgens met magische formules oneindig lange spreadsheets om te toveren tot overzichtelijke geluidsrapporten. Daarnaast staan onze superhelden altijd klaar voor klanten en collega’s in nood: met een helpende hand, een luisterend oor en een vriendelijke glimlach.

Wil je onze superhelden in het echt bewonderen? Kom gerust een keer langs!

Martien Vrancken

Milieukundige en ondernemer in de geluidsadvisering

Met meer dan 30 jaar ervaring als geluidsadviseur, waarvan 22 jaar als zelfstandige, is Martien binnen Valersi een wandelend kenniscentrum. Hij weet dan ook alles van de techniek, regelgeving en normeringen op het gebied van geluid. Professionaliteit en de hoogste kwaliteit aan klanten leveren vindt hij belangrijk, maar dat betekent niet dat we een saai en stoffig bedrijf zijn. Martien gelooft juist dat een gezellige en afwisselende werkomgeving waar ook gelachen wordt, een voorwaarde voor succes is.

“Always look on the bright side of life”

Peter Scheek

Geluidsadviseur

Peter is sinds 2017 werkzaam bij Valersi als geluidsadviseur en verantwoordelijk voor alles op het gebied van industrielawaai: van fabrieken tot kinderdagverblijven of bijvoorbeeld sport- en horecagelegenheden. “Geen klus is hetzelfde” en dat spreekt hem juist zo aan in het werk. Peter komt voor zijn projecten in alle hoeken van het land, waar hij na zijn werk graag te voet of op de fiets ‘de toerist uithangt’. Op werkgebied haalt hij veel voldoening uit het helpen van anderen en vindt hij graag oplossingen voor het geval dingen niet lijken te passen.

“Ik probeer gewoon zoveel mogelijk te genieten van de dingen waar ik van hou: van mijn gezin, reizen, sporten en gezelligheid!”

Marije Semmelink

Geluidsadviseur

Marije werkt sinds januari 2023 als junior akoestisch onderzoeker voor industriegeluid. Samen met Kyona heeft ze de post-HBO opleiding Milieugeluid in Utrecht glansrijk afgerond. Haar werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van geluidsmetingen voor uiteenlopende bedrijven en instellingen door het land: van horeca en kinderdagverblijven tot bouwterreinen en zware industrie. Vervolgens brengt ze in kaart of mensen in de buurt, of soms ook de eigen medewerkers, last kunnen krijgen van de hoeveelheid geluid. Voor grotere projecten werkt ze veel samen met Peter: “Dat is erg gezellig en leerzaam!”

“De afwisseling van de verschillende bedrijven en plekken waar ik terecht kom, maken mijn werk erg leuk.”

Kyona Hoogeveen

Geluidadviseur

Als junior geluidadviseur woningen houdt Kyona zich onder andere bezig met: bouwlawaai, wegverkeerslawaai en geluidwering van gevels. Samen met Marije heeft ze de post-HBO opleiding Milieugeluid in Utrecht glansrijk afgerond. Wat werken bij Valersi zo leuk maakt? “De collega’s zijn erg gezellig en ik reis door het hele land voor klussen. Dat laatste spreekt mij aan, omdat 40 uur per week naar een scherm staren niets voor mij is. Daarnaast hou ik van nieuwe dingen leren en dat doe ik hier nog bijna dagelijks.”

“Probeer altijd het positieve van dingen in te zien.”

Hans Faber van Hee

Boekhouder/Office Manager

Ik ben een ervaren boekhouder, maar bij geluidsbureau Valersi heb ik ook de taak van kantoormanager. Daarnaast heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid en stel ik offertes op voor de diverse projecten. Het leuke is ook dat ik contact heb met (potentiële) klanten. Ik hou van de variatie in mijn werkzaamheden. Ik ben flexibel en sterk met cijfers.
Minder leuk is het als bepaalde werkzaamheden onnodig lang duren.

“Niet alles wat kan moet”

Radni Sarkez

Akoestisch adviseur
Specialiteit: weg- en railverkeerslawaai en geluidwering

Als akoestisch adviseur berekent Radni geluidsnormen en -eisen aan de hand van akoestische rekenmodellen, inclusief toetsing aan alle wettelijk gestelde eisen. Dit doet hij voor uiteenlopende opdrachtgevers en projecten: van een particuliere woning tot honderden woningen in een nieuwbouwproject. Ook bepaalt hij welke geluidwerende voorzieningen er in woningen getroffen moeten worden. Wat Radni zo aanspreekt aan Valersi? “Je kunt hier aan de ene kant heel zelfstandig werken, maar aan de andere kant heb je een fijne groep collega’s en korte lijntjes.”

“We must always go for the best”

Plek voor jou!?

Word jij onze nieuwe collega?

Valersi is op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze vacatures op deze pagina.