Geluidbureau Valersi. Zo hoort het!

Onze specialisten

Geluidbureau Valersi® – voorheen Akoestisch Adviesbureau Vrancken – is opgericht in 2001. Inmiddels zijn er vele adviezen gegeven, geluidsmetingen gedaan en geluidwerende oplossingen aangedragen.

De voordelen voor u van werken met Valersi:
● Deskundig geluidsadvies
● Resultaatgerichte, concrete aanpak
● Jaren ervaring en goede contacten met diverse overheden
● Uitgebreid netwerk van specialisten

Martien Vrancken – de spin in het verhaal!

Oprichter van Valersi Nederland is Martien Vrancken. Hij begon in 1991 zijn carrière bij de gemeente Soest en volgde de Post HTO Amsterdam (hogere akoestiek). Vanaf medio 1998 werkte hij voor de provincie Friesland als vergunningverlener en is door scholing en ervaring uitgegroeid tot specialist in ruimtelijke ordening en geluidsvraagstukken.

Het web – ons netwerk van specialisten

Valersi bestaat uit een enthousiast sterk team van specialisten en gespecialiseerde bedrijven waar op structurele basis mee samen wordt gewerkt. Op deze manier werken wij voor en door heel Nederland en helpen wij onze klanten van begin tot eind bij het realiseren van hun plannen. Klantvriendelijkheid is hierbij het sleutelwoord.

Deze klantvriendelijkheid vertaalt zich ook terug naar hoe wij binnen ons team met elkaar omgaan. We hebben respect voor elkaar en wat een ieder meemaakt, staan oprecht voor elkaar klaar en houden de sfeer er altijd goed in door bijvoorbeeld gezellig samen van een visje te genieten. Dit maakt dat wij heel plezierig zaken tot een mooi eind kunnen brengen.

Verder vinden wij het belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft zodat u zich altijd direct tot één van onze onderstaande teamleden kunt richten.

Wij staan voor een no-nonsense aanpak; dat ziet u terug in onze offertes: een vast bedrag waarmee u precies weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Verkeerstellingen

Wij schakelen Joost in voor onze onderzoeken naar de verkeer aantrekkende werking. Dankzij ruim 40 jaar ervaring, analyseren en beantwoorden zij zeer nauwkeurig al onze vraagstukken op het gebied van verkeersonderzoek, kentekenonderzoek en parkeeronderzoek. Door daarbij de beschikking te hebben over meer dan 100 tellers, is geen enkel onderzoeksgebied te groot.

Jeroen Josephs
Industriële oplossingen

Acour Lawaaibestrijding voorziet ons van input met betrekking tot geluidsreducerende maatregelen. Dit varieert van dempers, schermen en omkastingen rond installaties bij fabrieken, tot aan kleinschaligere praktische oplossingen voor winkels en kantoren. Door deze informatie kunnen we in een vroeg stadium inzicht krijgen in de technische haalbaarheid van voor te stellen maatregelen bij geluidsoverlast naar de omgeving.

Belangrijk

Binnen de samenwerking is geen sprake van plicht tot afname of externe belangen. Dus weet u zelf een geschikte samenwerkingspartner voor Valersi?
Daarmee wordt net zo lief samengewerkt!
Ik wil een samenwerkingspartner aandragen.