Geluidbureau VALERSI, zo hoort het! Klik op uw gebied hieronder voor ons beschikbare geluidsonderzoek:

Bedrijven & Industrie

Verkeer & Infrastructuur

Horeca & Evenementen

Geluidsoverlast buren

Ruimtelijke plannen


 

Geluidsmeting & akoestisch onderzoek

Ondanks wet- en regelgeving rondom geluid, kan er sprake zijn van geluidsoverlast wat als hinder wordt ervaren. Of het nu voor particulieren, bedrijven of de overheid is: laat Valersi een nauwkeurige geluidsmeting uitvoeren om vervolgens advies op maat te geven.

Wij verrichten geluidsmetingen en geluidsonderzoeken op het gebied van bouw-, weg,-rail, en industrielawaai.

Wij gaan verder dan alleen geluidsmetingen

Bij een akoestisch onderzoek volgens de Arbeidsomstandighedenwet, combineren wij ons geluidsonderzoek zo nodig met luchtmetingen. Wij adviseren ook inzake de geluidsisolatie van de gevels tussen de gebouwen, maar kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren over hoe een thermisch en akoestisch comfortabel gebouw of ruimte kan worden gerealiseerd.

Daarnaast beschikken wij over een langdurig meetsysteem, wat ons in staat stelt om een langdurige geluidsmeting op locatie uit te voeren en de resultaten hiervan op afstand en online te laten volgen door daartoe bevoegde personen. Meetdata wordt op een betrouwbare wijze opgeslagen zodat aangetoond kan worden dat aan bepaalde geluidsgrenswaarden wordt voldaan.

  • Na jarenlange samenwerking met geluidbureau Valersi kan ik zeggen dat zij een veelzijdig Adviesbureau is met passie voor het vak. –Jan Kok,Milieuburo

  • Wanneer ik een geluidsonderzoek nodig heb, schakel ik de mensen van Valersi in. Zij leveren snel en professioneel werk af waarbij goed wordt geluisterd naar de klant en wordt meegedacht waar dat kan. –Sander Kroondijk,KroonBouwfysica Advies

 

Valersi is van vele ‘geluidsmarkten’ thuis..

Naast het verrichten van akoestisch onderzoek, kan ons akoestisch adviesbureau u ondersteuning bieden bij de juridische wereld van vergunningaanvraag of de vereiste onderdelen van een bestemmingsplan voor u in orde maken en u daarmee ontzorgen bij het doorlopen van dit proces.

Hulp bij geschillen

Voor de meeste geschillen is het niet nodig dat de rechter uitspraak doet. Mocht dit wel het geval zijn dan is ons geluidbureau gespecialiseerd in het opstellen van het deskundigenbericht bij geschillen, ook wel deskundigenbrief genoemd, waarmee we verslag doen over het geluidsadvies aan de rechter.

Een akoestisch onderzoek nodig? Of gewoon een korte vraag beantwoorden? Nieuwsgierig naar de visie van een deskundige? Twijfelt u over de uitkomsten van een onderzoek en wenst u een second opion? Neem dan eventjes contact op met ons op! Wij staan voor u klaar want zo hoort het!

Offerte aanvragen

 

Laatste nieuws