Vacature Adviseur bouwfysica (junior/medior)

Bij Valersi Geluidbureau zal je als bouwfysicus professionele hulp bieden op het gebied van geluidonderzoek. Door toenemende werkzaamheden zijn wij dan ook op zoek naar uitbreiding van ons team met een
Adviseur bouwfysica (junior/medior)

Wat je gaat doen
Bij Valersi word je verantwoordelijk voor het doormeten en rekenen en rapporteren in kleine en grootschalige woningbouwprojecten op bouw-fysisch gebied. We zoeken een ervaren bouwfysicus die kan adviseren over gezonde, veilige, energiezuinige en comfortabele gebouwen. Naast activiteiten die vooral te maken hebben met het oplossen van bouw-fysische vraagstukken ligt er ook een commerciële uitdaging. Samen met een collega ga je deze werkzaamheden van Valersi uitbreiden in Nederland. Je werkt vanuit de locatie in Doorn of Groningen, maar bedient ook onze vestiging in Utrecht. Daarbij erkennen we de voordelen van thuiswerken.

Wie je bent
Je bent samenwerkingsgericht en houdt bij alles de commerciële belangen van ons en onze opdrachtgevers in het oog.
Je hebt ervaring met projectmatig werken en bent gewend je eigen werk te plannen en afspraken na te komen.
Je bent stressbestendig en daadkrachtig.
Communicatief ben je goed onderlegd, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent analytisch en kunt adviezen en voorstellen goed onderbouwen.

Wat je meebrengt
Je hebt een afgeronde hbo- en/of academische opleiding bouwkunde mogelijk aangevuld met specialisatie bouwfysica en vakinhoudelijke kennis van algemene bouwkunde, akoestiek en de geldende regelgeving.
Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring in het vakgebied. Je bent gewend te werken met de rekensoftware Geluidwering gevels en aanverwante softwarepakketten.
Je hebt rijbewijs B.
Je voelt je prettig in een kleine organisatie waar het samenwerken in een hecht team belangrijk is.

Wij bieden
Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Martien Vrancken, directeur Valersi Geluidbureau, via 06-20 54 15 16 of via vacature@valersi.nl.
Je motiverende brief en cv ontvangen wij graag uiterlijk 1 juli 2018 via vacature@valersi.nl.

0